Tereza Ruller

Tereza Ruller

Tereza is grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar. In 2012 is zij afgestudeerd in de richting beeldende kunst aan VUT Brno in Tsjechiƫ waarna zij in 2015 aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst haar bachelor haalde in grafisch ontwerp. Ze gebruikt het vak grafisch ontwerp in de breedste zin in van het woord, onder andere in de vorm van performance art.

BEKIJK DE UPDATES VAN TEREZA

Anna Klevan

Anna is documentairebeeldmaker en is in 2015 afgestudeerd in de richting fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. Met de fotocamera als haar voornaamste gereedschap onderzoekt ze in haar werk hoe media en beeld een verband hebben met identiteit en het zelfgevoel.

BEKIJK DE UPDATES VAN ANNA

Superposition

Bram Bogaerts en Robin Smits hebben samengewerkt bij grafisch designstudio LUSTLab en hebben beiden gestudeerd aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. In 2015 hebben Bram en Robin samen het ontwerpstudio Superposition opgericht waarbij ze belevingen ontwerpen welke technologie persoonlijker maakt en dichter bij de mens brengt.

BEKIJK DE UPDATES VAN SUPERPOSITION

Elki Boerdam

Elki is beeldonderzoeker en is daarbij op zoek naar de betekenis, de waarde en de communicatieve eigenschappen van beeld. In 2011 studeerde zij af aan de Gerrit Rietveld Academie Amsterdam in de richting grafisch ontwerp. Sindsdien werkt zij als freelance beeldonderzoeker en -redacteur.

BEKIJK DE UPDATES VAN ELKI